Bloggar

Strawberry Chocolate Tart

Skärmavbild 2016-05-30 kl. 21.33.31 Skärmavbild 2016-05-30 kl. 21.33.38 Skärmavbild 2016-05-30 kl. 21.33.49

DAGENS FAVORITRECEPT! Här får ni ett tips på en superläcker paj med en botten gjord av Oreokakor, en krämig chokladfyllning och jordgubbar. Den är lätt att göra och bakas utan ugn! Originalreceptet och fotot kommer från http://www.homecookingadventure.com/recipes/no-bake-strawberry-chocolate-tart Svensk översättning:

Orechokladpaj med jordgubbar

10–12 bitar

Botten
330 g Oreokakor choklad
110 g smör, smält

Fyllning
2 dl vispgrädde
200 g mjölkchoklad

100 g mörk choklad

Garnering
300 g jordgubbar, färska
hackade mandlar

GÖR SÅ HÄR

1. Mixa sönder kakorna i en köksmaskin med knivar. Blanda smulorna med smält choklad till en smulig deg. Tryck ut degen i en form, ca 12 x 36 cm.

2. Koka upp grädden i en kastrull. Stäng av och tillsätt båda chokladsorterna, brutna i bitar. Blanda tills all choklad smält helt.

3. Häll chokladen på kakbottnen. Lägg ut jordgubbarna i chokladfyllningen. Strö över hackade mandlar.

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Glöm inte att följa mig på
Facebook

Pinterest
@lindasbakskola

Instagram
@lindasbakskola