Bloggar

Krämig After Eight-glass

aftereightglass2 aftereightglass5 aftereightglass3

After Eight är gudomligt gott i glassen!  En favoritglass som känns oerhört lyxig och passar bra på alla sorters kalas. Både på tjusiga- och enklare tillställningar.

Tips! Följ mig gärna på Instagram: lindasbakskola och på Facebook: lindasbakskola

Krämig After Eight-glass

 Ca 1,1 liter

5 dl vispgrädde
1 burk kondenserad mjölk, sockrad/sötad (397 g)
ca 10 After Eight-plattor

Garnering
4 After Eight-plattor

GÖR SÅ HÄR

1. Vispa grädden fluffig i en skål. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt.

2. Skär After Eight-plattorna i mindre bitar.

3. Blanda ner After Eight-bitarna i gräddblandningen.

4. Häll glassmeten i en limpform, ca 1 ½ liter. Stick ner ca 4 After Eight-plattor som garnering. Täck formen med plast och ställ den i frysen i ett par timmar tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering. Servera glassen i strutar eller på tallrik.

1. Vispa grädden fluffig i en skål. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt.

1. Vispa grädden fluffig i en skål. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt.

2. Skär After Eight-plattorna i mindre bitar.

2. Skär After Eight-plattorna i mindre bitar.

3. Blanda ner After Eight-bitarna i gräddblandningen.

3. Blanda ner After Eight-bitarna i gräddblandningen.

4. Häll glassmeten i en limpform, ca 1 ½ liter. Stick ner ca 4 After Eight-plattor som garnering. Täck formen med plast och ställ den i frysen i ett par timmar tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering. Servera glassen i strutar eller på tallrik.

4. Häll glassmeten i en limpform, ca 1 ½ liter. Stick ner ca 4 After Eight-plattor som garnering. Täck formen med plast och ställ den i frysen i ett par timmar tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering. Servera glassen i strutar eller på tallrik.

 

aftereightglass1 aftereightglass4 utvald 

 

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Glöm inte att följa mig på
Facebook

Pinterest
@lindasbakskola

Instagram
@lindasbakskola