Bloggar

Daimglass

Daimglassutvald Daimglass6

Knaprig Daim i glassen är fantastiskt gott – en superbra kombination till den krämiga glassen! Både barn och vuxna älskar denna glass och den gör succé både på finare middagar och på barnkalas! Lyxig, läcker, krämig glass med bara 3 ingredienser.

Daimglass

ca 1,1 liter

1 burk kondenserad mjölk, sockrad/sötad (397 g)
2 dubbel-Daim

1. Vispa grädden fluffig i en skål.

2. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt.

3. Skär Daimen i mindre bitar. Blanda ner dem i glassmeten (spar lite till garnering).

4. Häll glassmeten i en skål eller avlång form, ca 1 ½ liter eller portionera den i mindre skålar. Strö över Daimhacket som är kvar. Täck glassen med plast och ställ den i frysen tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering.

1. Vispa grädden fluffig i en skål.

2. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt.

3. Skär Daimen i mindre bitar. Blanda ner dem i glassmeten (spar lite till garnering).

4. Häll glassmeten i en skål eller avlång form, ca 1 ½ liter eller portionera den i mindre skålar. Strö över Daimhacket som är kvar. Täck glassen med plast och ställ den i frysen tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering.

Daimglass4 Daimglass2 Daimglass5 Daimglass3 Daimglass1

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Glöm inte att följa mig på

@lindasbakskola

@lindasbakskola