Bloggar

Wienerchoklad

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här)Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!

Kolla igenom alla recept i Lindas bakskola – klicka här!

Wienerchoklad

Ca 50 bitar (beroende på storlek)

75 g rostade mandelspån
200 g mjölkchoklad
200 g mörk choklad

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 150 grader. Klä en form eller kartong, ca 12 x 16 cm med bakplåtspapper.

2. Lägg mandelspånen på en plåt. Rosta dem i ugnen i 6–8 min. Rör om ca 2 gånger under rostningen.

3. Smält chokladen i en skål över vattenbad.

4. Blanda ner mandelspånen i chokladen. Rör om.

5. Häll chokladsmeten i formen. Låt den stelna i kylen. Skär i bitar med en vass kniv.

1. Sätt ugnen på 150 grader. Klä en form eller kartong, ca 12 x 16 cm med bakplåtspapper.

1. Sätt ugnen på 150 grader. Klä en form eller kartong, ca 12 x 16 cm med bakplåtspapper.

2. Lägg mandelspånen på en plåt. Rosta dem i ugnen i 6–8 min. Rör om ca 2 gånger under rostningen.

2. Lägg mandelspånen på en plåt. Rosta dem i ugnen i 6–8 min. Rör om ca 2 gånger under rostningen.

2. Smält chokladen i en skål över vattenbad.

3. Smält chokladen i en skål över vattenbad.

3. Blanda ner mandelspånen i chokladen. Rör om.

4. Blanda ner mandelspånen i chokladen. Rör om.

4. Häll chokladsmeten i formen. Låt den stelna i kylen. Skär i bitar med en vass kniv.

5. Häll chokladsmeten i formen. Låt den stelna i kylen. Skär i bitar med en vass kniv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Glöm inte att följa mig på
Facebook

Pinterest
@lindasbakskola

Instagram
@lindasbakskola