Bloggar

Rostad banan

En mycket snabbgjord, ljuvligt god dessert! Den är nyttigt och kan serveras med färska bär, vispgrädde och glass. På ca 15 min är desserten helt klar och ska serveras när den fortfarande är ljummen.

Rostad banan

1 banan
1 msk hackad sötmandel

Tillbehör
vispgrädde, bär eller glass 

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 230 grader. Skala bananen och lägg den på en plåt med bakplåtspapper. Mosa den med en gaffel.

2. Hacka sötmandel. Strö dem över bananen.

3. Rosta bananen i ugnen i 13–14 min, eller tills den får lite färg. Servera gärna bananen med bär, en klick vispgrädde eller glass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Glöm inte att följa mig på
Facebook

Pinterest
@lindasbakskola

Instagram
@lindasbakskola