Bloggar

Noblesseglass

Hemgjord glass med knapriga, läckra Noblessechoklad i glassen. Noblessechoklad innehåller små bitar knaprig krokant vilket är ljuvligt gott att tillsätta i glassmeten.

Noblesseglass

6 st Noblesseplattor
5 dl vispgrädde

1 burk sötad kondenserad mjölk, ca 397 gram

Garnering
några Noblesseplattor

GÖR SÅ HÄR

1. Hacka Noblesseplattorna med en kniv.

2. Vispa grädden fluffig. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om ordentligt med en slev.

3. Rör ner de hackade Noblesseplattorna.

4. Häll smeten i en skål och stick ner några Noblesseplattor.

5. Frys in glassen i 6–8 timmar. Ta fram den ca 15 min före servering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Glöm inte att följa mig på
Facebook

Pinterest
@lindasbakskola

Instagram
@lindasbakskola