Om Linda

Välkommen till Lindas bakskola

På min blogg vill jag inspirera och lära ut allt jag kan om bakning. Mina recept kompletterar jag med steg-för-steg bilder som gör dem tydliga och lätta att förstå. Ugnstemperaturen i alla mina recept gäller vanlig ugnsvärme (om inget annat anges).
På min blogg tipsar jag även om andras recept som jag gillar (både svenska och utländska). Dessa innehåller inte alltid steg-för-stegbilder. Jag länkar alltid till originalreceptet jag tipsar om.

Linda Andersson
Ålder: 45 år.
Yrke: Bakboksförfattare och driver bakbloggen Lindas bakskola – Sveriges största bakblogg.
Jag är både journalist och hem- och konsumentkunskapslärare vilket är en perfekt kombo för mitt yrke.

Jag har gett ut två bakböcker; Lindas matbröd (2016) och Lindas kakor (2017). Trots att jag bakar hundratals bakverk varje år tycker jag fortfarande att det är lika kul att baka.

Familj: Sambon Micke 49, och barnen Amanda, 20 år, Felix 18 år, Calle 16 år, Tiger, 10 år och Frida, 7 år.
Intressen: Barnen, mitt roliga jobb, löpning, sommarstugan i Trosa och goda middagar med vänner.
Mitt bästa baktips: Övning ger färdighet!

Mejl: [email protected]

Instagram: lindasbakskola

Facebook: Lindas bakskola

Snapchat: lindasbakskola

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Glöm inte att följa mig på

@lindasbakskola

@lindasbakskola