Tips! Baka veganska, lättgjorda havregrynsfrallor – klicka här för recept!
Tips! Baka veganska hamburgerbröd – klicka här för recept!
Veganska snabbfrallor
TIPS! Följ mig gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här, eller Facebook (klicka här) så får du alltid alla nya recept direkt i ditt flöde och massor av bakinsipiration!
6 st
5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 msk rapsolja
2 ½ dl vatten
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Blanda olja och vatten och häll det över mjölblandningen. Rör ihop allt till en kladdig deg.
2. Rulla degen i vetemjöl och rulla ut den till en längd. Dela den i 6 bitar.
3. Rulla bollar av degbitarna. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
4. Strö mjöl över bollarna och platta till dem.
5. Grädda bröden mitt i ugnen i 9–11 min. Låt dem svalna på plåten. Bröden är allra godast nybakade. Går bra att frysa in!
Tips! Baka veganska, lättgjorda havregrynsfrallor – klicka här för recept!
Tips! Baka veganska hamburgerbröd – klicka här för recept!