Bloggar

After Eight glassbomb med maränger

aftereightglassbomb1 aftereightglassbomb3

Glass i stora lass – enkelt och så fantastiskt gott! Glass är alltid uppskattat och i kombination med After Eight och maränger blir det en lyxig dessert! Tryck ner ett tomtebloss i glassen och tänd på – desserten gör succé! En lättgjord och billig efterrätt!

Tips! Du kan använda färdigköpt vaniljglass eller så gör du min gudomligt goda, krämiga hemgjorda glass som är busenkel att göra (tar 5 min att röra ihop och några timmar i frysen). Recept (klicka på bilden):

Tips! Följ mig gärna på Instagram: lindasbakskola och på Facebook: lindasbakskola

After Eight glassbomb med maränger

ca 10 After Eight-plattor
1 ½ liter vaniljglass
ca 20 maränger

Garnering
ca 10 After Eight-plattor
tomtebloss

GÖR SÅ HÄR
1. Skär After Eight-plattorna i småbitar.

2. Blanda glassen med After Eight-bitarna. Lägg glassen i en plastad, rund skål. Varva med maränger. Ställ skålen i frysen tills den ska serveras, minst 30 min.

3. Stjälp upp glassen på en tallrik vid servering. Garnera med After Eight-plattor runt kanten. Stick ner ett tomtebloss i glassen och tänd på. Ät & njut!

2. Skär After Eight-plattorna i mindre bitar.

1. Skär After Eight-plattorna i mindre bitar.

 

2. Blanda glassen med After Eight-bitarna. Tryck ner glassen i en plastad, rund skål. Ställ den i frysen en stund.

2. Blanda glassen med After Eight-bitarna. Lägg glassen i en plastad, rund skål. Varva med maränger. Ställ skålen i frysen tills den ska serveras, minst 30 min.

3. Stjälp upp glassen på en tallrik vid servering. Garnera med After Eight-plattor runt kanten. Stick ner ett tomtebloss i glassen och tänd på. Ät & njut!

3. Stjälp upp glassen på en tallrik vid servering. Garnera med After Eight-plattor runt kanten. Stick ner ett tomtebloss i glassen och tänd på. Ät & njut!

 

aftereightglassbomb2 utvald 

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Glöm inte att följa mig på
Facebook

Pinterest
@lindasbakskola

Instagram
@lindasbakskola