<!– wpp disabler –>
Artikeln är ett annonssamarbete med Kärcher

Rena ytor är lika viktigt som rena händer vid matlagning. En ångtvätt blir kökets viktigaste redskap när du ska hålla borta den mest envetna smutsen och de minsta bakterierna.

På köksbänken samsas mat, råa färskvaror och grönsaker med väskor och matkassar som lyfts direkt från golvet. Redskap, skärbrädor och arbetsytor behöver rengöras snabbt och effektivt. Låt en ångtvätt göra jobbet!

Det allra bästa med ånga är att inga kemikalier behövs. När vattnet upphettats till 100 grader bildas ångan som med hjälp av hårt tryck når in i de mest svåråtkomliga fogar och skrymslen och löser upp smutspartiklar och bakterier. Utan kemiska rengöringsmedel bildas heller inga allergiframkallande städrester på de rena ytorna.

Med Kärchers ångtvättar ångas 99,99 % av hemmets vanliga bakterier bort. Renare än med den gamla moppen och förutom i köket använder du den på hårda golv, i badrum och på textil. Dessutom kan ångtvätten enkelt förvandlas till ett av marknadens mest kraftfulla ångstrykjärn. Det kan ju vara trevligt med nystrukna servetter till middagen.

Läs mer här!

Artikeln är ett annonssamarbete med Kärcher