IMG_3214

I dag har jag gjort mitt favoritjulgodis: chokladkola. Och i samband med det vill jag ge er ett supererbjudande från Daniel Wellington. Ni får 10% på alla presentboxar (klocka + tillbehör) plus att klockan levereras i en snygg, lyxig julförpckning. Ett toppenerbjudande; jag älskar verkligen deras snygga klockor!

På bilderna ser ni min nya klocka från Daniel Wellington! Den är SÅ snygg, stilren och classy!

Nu får ni dessutom 15% extra på erbjudandet med rabattkoden LINDASBAKSKOLA. Fri frakt och retur när ni beställer ifrån Daniel Wellington – BESTÄLL HÄR! Du kan skapa en egen bundle (klocka + tillbehör) eller köpa färdiga set

IMG_3247

Klockan levereras i en lyxig, snygg julklappsförpackning. Daniel Wellington – BESTÄLL HÄR! Använd rabattkoden: LINDASBAKSKOLA

IMG_3240 IMG_3221

Glöm inte att använda rabattkoden LINDASBAKSKOLA för 15% rabatt 😊 när du handlar dina julklappar från Daniel Wellington!

IMG_3229 IMG_3216

Daniel Wellington har klockor som passar många olika stilar, t ex guld, silver, svart och metall. Köp en klocka till dig själv och ge bort en i julklapp till någon nära och kär person! Alla kommer hoppas att den lyxiga julklappsförpackningen under granan är till dem! Klicka här för att beställa!  

Använd rabattkoden: LINDASBAKSKOLA