Bloggar

NYTTIG JORDGUBBSGLASS med 3 ingredienser

Nyttig jordgubbsglass. En superbra glass som verkligen blir krämig och härlig i konsistensen! Den är sååååå god och lätt att göra! Den är allra godast att äta direkt när man gjort den. Den smälter ganska snabbt. Om du behöver vänta 5–30 minuter innan du äter den kan du ställa den i frysten så länge utan problem. Men om den står mer än flera timmar i frysen blir den väldigt hård och krämigheten försvinner.

NYTTIG JORDGUBBSGLASS med 3 ingredienser

2 portioner

250 g frysta jordgubbar
1 fryst banan
1 dl mjölk

GÖR SÅ HÄR

1. Skär jordgubbarna och bananen i bitar. Frys in dem.

2. Mixa sönder jordgubbarna och bananen i en mixer eller hushållsmaskin med knivar. Låt jordgubbarna tina lite, men inte för mycket om det är svårt att mixa. Tillsätt mjölken och mixa till en krämig glass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Glöm inte att följa mig på
Facebook

Pinterest
@lindasbakskola

Instagram
@lindasbakskola