

Proteinlimpa – nyttig och enkel att baka!
Letar du efter ett bröd som är både mättande och enkelt att baka? Då är min Proteinlimpa den perfekta lösningen! 🍞 Det här är ett otroligt gott bröd som du snabbt slänger ihop utan att ens behöva knåda.
Den är fullproppad med protein, vilket gör den till en fantastisk bas för frukostmackan eller mellanmålet. Ett bröd som håller dig mätt länge!
- Ingen jäsning behövs!
- Massor av protein.
- Perfekt som frysbröd.
Här hittar du fler goda, enkla brödrecept – klicka här!
Reklam för Lindas nya, avlånga ugnsform
Jag har gräddat min proteinlimpa i min nya ugnsform. Den är helt perfekt att baka bröd i, men även denna äppelsockerkaka, bullar, pajer, kladdkakor och kärleksmums. De raka kanterna ger ett jämnt fint resultat med jämn gräddning av hela kakan eller brödet.
Beställ gärna min AVLÅNGA UGNSFORM här – klicka här!
Här hittar du fler recept till Lindas avlånga ugnsform – klicka här!
LINDAS PROTEINLIMPA
1 st
9 dl havregryn (nyp sönder till mjöl)
1 msk bakpulver
4 ägg
4 dl kvarg (eller filmjölk, naturell yoghurt)
Garnering
söndersmulade havregryn
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 180 grader. Nyp sönder havregrynen med fingrarna.
3. Blanda ihop alla ingredienser till degen i samma bunke, till en kladdig deg.
4. Häll smeten i Lindas limpform, ca 1 ½ liter, klädd med bakplåtspapper. Strö över lite söndersmulade havregryn.
5. Grädda limpan längst ner i ugnen i ca 55 min. Ta upp brödet i pappret och låt limpan kallna på ett galler innan du skär det i skivor.
Här hittar du fler goda, enkla brödrecept – klicka här!
Här hittar du fler recept till Lindas avlånga ugnsform – klicka här!