Gör matlådor till veckan och ställ i kylskåpet eller frysen. Det är så skönt att kunna ta fram och värma när man snabbt vill äta god mat. Ta med en låda till jobbet eller låt barnen värma en låda snabbt innan träningen. Potatismoset kan bytas ut med bulgur, ris eller kokt potatis. KLICKA TILL RECEPTET HÄR!
Krossad potatis i airfryer – bland den allra godaste potatis jag någonsin tillagat och ätit! Skala inte potatisen utan tillaga den med skalet, för skalet blir krispigt och himmelskt gott! Denna potatis passar till det mesta! Antingen kryddar man bara med salt eller blanda ner vitlök i oljan och pensla potatisarna med det. Det går bra att krydda med valfri favoritkrydda!
Reklam för att laga krossad potatis i Cosori airfryer.
Jag rekommenderar varmt att laga mat och baka i Cosori airfryer! Det är enkelt, smidigt och den drar mindre el än vanliga ugnen! Jag älskar min airfryer!
Den här goda grönsaksröran är supergod att äta som tillbehör till kött eller kyckling. Eller ät den istället för potatis, pasta eller ris. Kryddningen och grönsakerna går att variera i onändlighet. Jag gjorde denna snabba variant med frysa wokgrönsaker, men självklart kan man använda färska grönsaker som man skär i större bitar. Tips! Om du vill äta en snabb hälsosam lunch kan du värma grönsaksröra och äta med en klick Keso till.
800 g frysta wokgrönsaker salt chiliflakes 3 klyftor vitlök 2 paket/burkar krossade tomater 3 msk grönsaksfond
GÖR SÅ HÄR 1. Sätt på en stor stekpanna och stek de frysta grönsakerna i olja tills de tinar. Tillsätt salt, chiliflakes, pressad vitlök och rör om (eller valfria kryddor).
2. Tillsätt krossade tomater och grönsaksfond. Låt allt stå och puttra på svag värme i ca 10 min.
Supersaftig, mjuk kaka som smakar magiskt gott! Den här måste ni baka! Ett riktigt toppenrecept! Kanel och rivet äpple ger ljuvliga smaker och den är verkligen supersaftig, mjuk och god!
NYTTIGT BRÖD MED HAVREGRYN, KESO OCH ÄGG ISTÄLLET FÖR MJÖL Baka bröd utan vetemjöl. Keso och havregryn är grunden i dessa otroligt saftiga och goda bröd. Och degen behöver inte jäsa. Mycket enkla frallor att baka och de går bra att frysa in.
5 dl havregryn 1 tsk salt 1 msk bakpulver 5 ägg 250 g keso, valfri fetthalt
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda havregryn, salt och bakpulver i en bunke. Rör om ordentligt.
2. Tillsätt ägg och Keso och rör om ordentligt.
3. Klicka ut runda frallor på en plåt med bakplåtspapper, använd två matskedar.
4. Grädda bröden mitt i ugnen i ca 20 min. Sänk värmen till 225 grader efter halva gräddningstiden. Låt dem svalna på plåten. Låt bröden kallna helt innan du skär isär dem med en kniv.