Frasiga, klassiska, ljuvligt goda våfflor! Servera gärna sylt och vispgrädde eller glass till våfflorna. Eller färska bär och äppelmos. Oavsett så är våfflor goda både till frukost, lunch, mellanmål och middag.
Följ mig gärna på Instagram (klicka här) och sedan på FÖLJ!
Våfflor
6 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 ägg
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
100 g smör, smält och avsvalnat
GÖR SÅ HÄR
1. Vispa ihop alla ingredienser till en tjock smet.
2. Värm upp ett våffeljärn. Smält en klick smör i våffeljärnet. Häll i smet i botten. Stäng locket och grädda tills våfflan är gyllenbrun.
3. Grädda nästa våffla.
Tips! Gör underbart god ugnspannkaka – klicka här för recept!
Tips! Gör superläckra, goda pannkaksmuffins – klicka här för recept!