En av de allra godaste sockerkakorna jag vet! Jag älskar denna kanelbullesockerkaka där smeten varvas med lager och kanel och strösocker. Den är magiskt god! Baka och njut! Min nya, avlånga ugnsform gör gräddningen av hela kakan jämn och perfekt.
Reklam för Lindas nya, avlånga ugnsform
Jag är supernöjd med utformningen av min nya ugnsform/limpform. Den är helt perfekt att baka bröd i, men även denna äppelkaka, bullar, pajer, kladdkakor och kärleksmums. De raka kanterna ger ett jämnt fint resultat med jämn gräddning av hela kakan eller brödet.
Beställ gärna min AVLÅNGA UGNSFORM här – klicka här!
Beställ gärna min AVLÅNGA UGNSFORM här – klicka här!
Jag kommer dela massor av bra recept anpassade till denna avlånga ugnsform!
Här hittar du fler recept till Lindas avlånga ugnsform – klicka här!
Kanelbullesockerkaka i Lindas avlånga ugnsform
ca 15 bitar
3 ägg
3 dl strösocker
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
125 g smör, smält
1 dl mjölk
Fyllning
1–2 msk kanel
1–2 msk strösocker
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ihop allt till en slät smet.
2. Häll hälften av smeten i Lindas avlånga ugnsform, klädd med bakplåtspapper. Strö över ett lager kanel och strösocker. Bred ut resen av smeten ovanpå och strö över ytterligare ett lager med kanel och strösocker.
3. Grädda kakan längst ner i ugnen i 42–45 min. Låt den svalna. Ta upp kakan ur ugnsformen och låt den kallna innan du skär den i bitar.
Beställ gärna min AVLÅNGA UGNSFORM här – klicka här!
Jag kommer dela massor av bra recept anpassade till denna avlånga ugnsform!
Här hittar du fler recept till Lindas avlånga ugnsform – klicka här!
Beställ gärna min AVLÅNGA UGNSFORM här – klicka här!
Jag kommer dela massor av bra recept anpassade till denna avlånga ugnsform!
Här hittar du fler recept till Lindas avlånga ugnsform – klicka här!