Bloggar Lindas Bakskola Lindas desserter Lindas glass Lindas hallon Okategoriserade

Krämig hallonglass

hallonglass1 En drömgod, krämig glass med sötsyrliga hallon. Den görs på bara några minuter och sedan ett par timmar i frysen. Du behöver ingen glassmaskin vilket gör det otroligt smidigt. En perfekt dessert efter en god middag! Använd frysta eller färska hallon. [caption id="attachment_38094" align="" width="215"]Hemgjord, supergod chokladglass med massor av krossad choklad i. Klicka här för recept! Hemgjord, supergod chokladglass med massor av krossad choklad i. Klicka här för recept![/caption] Tips! Följ mig gärna på Instagram: lindasbakskola och på Facebook: lindasbakskola

Krämig hallonglass

 Ca 1,1 liter 5 dl vispgrädde 1 burk kondenserad mjölk, sockrad/sötad (397 g) ca 150 g hallon, fysta eller färska GÖR SÅ HÄR 1. Vispa grädden fluffig i en skål. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt. 2. Smula sönder hallonen och blanda ner dem i gräddblandningen. 3. Häll glassmeten i en limpform, ca 1 ½ liter. Smula sönder några hallon på ytan. Täck formen med plast och ställ den i frysen i ett par timmar tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering. Servera glassen i strutar eller på tallrik. [caption id="attachment_38098" align="" width="860"]1. Vispa grädden fluffig i en skål. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt. 1. Vispa grädden fluffig i en skål. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt.[/caption] [caption id="attachment_38099" align="" width="860"]2. Smula sönder hallonen och blanda ner dem i gräddblandningen. 2. Smula sönder hallonen och blanda ner dem i gräddblandningen.[/caption] [caption id="" align="" width="860"]3. Häll glassmeten i en limpform, ca 1 ½ liter. Smula sönder några hallon på ytan. Täck formen med plast och ställ den i frysen i ett par timmar tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering. Servera glassen i strutar eller på tallrik. 3. Häll glassmeten i en limpform, ca 1 ½ liter. Smula sönder några hallon på ytan. Täck formen med plast och ställ den i frysen i ett par timmar tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering. Servera glassen i strutar eller på tallrik.[/caption]  

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Lätt kladdiga kanelbullemuffins

Superläckra, lätt kladdiga muffins med smak av kanelbulle.

0

Snabba tunnbröd i ugn

Gudomligt goda, tunna bakpulverbröd som är enkla att göra.

0

Mjuk pepparkaka

Underbar, saftig kaka med härliga julkryddor i smeten!

0

Kanelbullemuffins

Saftiga muffins med samma läckra smak som kanelbullar, men de är mycket enklare att göra!

0

Kvartsfrallor

Lättgjorda, blixtsnabba bakpulverfrallor med grovt grahamsmjöl i degen. Klara på bara 15 min!

0

Vit chokladpannacotta med hallon

Avsluta middagen med en ljuvligt god pannacotta smaksatt med vit choklad & hallon! Gudomligt gott!

0

Vit chokladpannacotta med After Eight

Härlig, len, krämig chokladpannacotta med vit choklad toppad med lyxiga After Eightbitar! Lyxigt & gott!

0

Saffranssemlor

Magiskt goda saffranssemlor med mandelmassa och fluffig vispgrädde – underbart!

0

Vit chokladpannacotta med pepparkaka

Lyxig, len och krämig pannacotta smaksatt med härlig vit choklad. En perfekt dessert!

0

Saffranmazarinkaka

Lyxig, läcker saffranmazarinkaka som garanterat har en rykande åtgång. En perfekt dessert i juletider!

0

Sötsalt chokladkolapaj

Ljuvlig chokladpaj med en superhärlig kolakräm, täckt med krämig chokladganache! Vilken dröm!!!

0