Bloggar Lindas Bakskola Lindas mat Lindas nyttigt Okategoriserade

Bananpannkakor med 2 ingredienser

bananpannkakorkanel2 bananpannkakorkanel5
NYTTIGT Lättgjorda, snabba bananpannkakor med bara 2 nyttiga ingredienser: banan & ägg. Servera dem gärna med kanel, bananskivor eller mosade bär. Ljuvligt gott, hälsosamt och mättande. Blanda flera bananer och ägg om ni är många som ska äta. Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här! TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här)Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!
kesobröd
Nyttiga kesobröd – klicka här för recept!

Bananpannkakor

2 st (eller ca 6 plättar) 1 banan 2 ägg (ev. en nypa salt) GÖR SÅ HÄR 1. Ta fram banan och ägg. 2. Mosa bananen i en skål. 3. Knäck äggen och blanda ihop dem med bananen. Tillsätt eventuellt en nypa salt för att förhöja smaken, men det går bra även utan. Blanda ihop allt ordentligt. 5. Värm upp en liten stekpanna (eller ett plättlagg eller stor stekpanna). Häll smeten i en smörad stekpanna och stek på medel/svag värme i någon minut på varje sida.
1. Ta fram banan och ägg.
1. Ta fram banan och ägg.
2. Mosa bananen i en skål.
2. Mosa bananen i en skål.
3. Knäck äggen och blanda ihop dem med bananen. Tillsätt eventuellt en nypa salt för att förhöja smaken, men det går bra även utan. Blanda ihop allt ordentligt.
3. Knäck äggen och blanda ihop dem med bananen. Tillsätt eventuellt en nypa salt för att förhöja smaken, men det går bra även utan. Blanda ihop allt ordentligt.
5. Värm upp en liten stekpanna (eller ett plättlagg eller stor stekpanna). Häll smeten i en smörad stekpanna och stek på medel/svag värme i någon minut på varje sida.
5. Värm upp en liten stekpanna (eller ett plättlagg eller stor stekpanna). Häll smeten i en smörad stekpanna och stek på medel/svag värme i någon minut på varje sida.
bananpannkakor5

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Florsockerbullar

Saftiga, luftiga, härliga bullar! Riktiga 10-poängare!

0

Vaniljsmörbullar

Saftiga, mjuka, perfekta bullar fyllda med vanilj!

0

Schweizernöttårta

DRÖMGOD, LÄTTGJORD TÅRTA En ljuvlig kladdkakebotten med grovhackad schweizernöt på toppen – en perfekt, underbar kombination. De nötiga chokladen ger ett litet tuggmotstånd och gudomligt god smak. En mycket lättgjord, lyxig och galet god dessert, kalastårta eller fikabröd! Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här! TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration …

0

Snabbt fiberbröd

Rustikt, gott & lättgjort bröd som inte behöver jäsa!

0

Mördegsinbakad äppelpaj

Magiskt god, frasig, inbakad äppelpaj! Den får allra högsta betyg och är lätt att baka!

0

Segmjuk äppelkaka

Det enklaste är ofta det godaste! Denna kaka är ett bevis på detta!

0

Lindas 5 favoriter…

Kul lista! Kladdkaka eller sockerkaka…

0

Knådfri formfranska

Brödet jäser bara en gång i formen och behöver inte knådas. Enkelt och smidigt!

0

Kesofrölimpa utan mjöl

Mycket god, glutenfri limpa fylld med nyttiga frön och Keso. Ett lättbakat bröd som inte behöver jäsa.

0

Mjölfria Kesotekakor

Nyttiga, lättgjorda Kesobröd som inte behöver jäsa! Innehåller 5 ingredienser.

0