En väldigt god, kall sås som går jättefort att blanda ihop, ett recept jag älskar! Jag gillar att ha bostongurka i min remouladsås, men det är också lika vanligt att man har i 1 dl hackad syltlök & ättiksgurka istället. Välj det du gillar bäst. Remouladsås passar till alla sorters fisk, men jag gillar att äta den även till kyckling, så gott!
Tips! Gör pankopanerad torsk till remouladsåsen – klicka till recept här!
Tips! Gör skolans kalla fisksås – klicka till receptet här!
Remouladsås
2 dl creme fraische (valfri fetthalt)
2 dl gräddfil
1/2 dl majonäs
1 dl bostongurka (eller 1 dl hackad syltlök & ättiksgurka istället)
1/2 tsk curry
1 msk hackad dill
salt
GÖR SÅ HÄR
1. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål.
2. Smaka av och tillsätt mer curry, dill eller salt om det behövs.
Tips! Om du vill ha mer styrka i remouladsåsen kan du pressa ner en klyfta vitlök också.