Dumlecrisp som är underbart goda! Choklad, Rice Krispies och Dumle i en och samma kaka – såååå galet gott! Förvara dem i kylen så är de allra godast!
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Dumlecrisp
200 g choklad, smält (ljus eller mörk)
10 st Dumlekolor
4 dl Rice Krispies (eller corn flakes)
Tips! Strö på lite kokos eller flingsalt på toppen innan chokladen stelnar (ta inte för mycket salt, bara några få flakes).
GÖR SÅ HÄR
1. Smält chokladen i en skål över vattenbad.
2. Dela Dumlekolorna i mindre bitar, ca 4 bitar av varje.
3. Rör ner Dumlekolorna oc Rice Krispies i chokladen och blanda.
4. Klicka ut högar i valfri storlek på ett bakplåtspapper. Förvara dem i kylen.
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Hur många blir det på detta recept ca?