En superläcker och enkel paj som riktigt smälter i munnen. Servera den med vispgrädde eller vaniljglass. Den är så enkel att göra och en perfekt dessert som garanterat gör succé bland gästerna! En läcker avslutning på en god middag eller till eftermiddagsfikat på jobbet!
Följ mig gärna på Instagram: lindasbakskola
och på Facebook: lindasbakskola
Nutellapaj
12–14 bitar
Botten
250 g digestivekex
100 g smör, rumsvarmt
Nutellaganache
1 ½ dl vispgrädde
400 g Nutella
½ dl florsocker
GÖR SÅ HÄR
1. Smula sönder digestivekexen och blanda ihop smulorna med smöret.
2. Tryck ut smulorna i en rund form med löstagbar kant, 23–24 cm i diameter. Ställ den i frysen 20–30 min.
3. Koka upp grädden i en kastrull. Stäng av värmen och rör ner Nutella och florsocker. Blanda ordentligt.
4. Häll fyllningen över smulbottnen. Låt den stå i kylen i 2–3 timmar. Servera med vispad grädde.