NYTTIGT BRÖD MED HAVREGRYN, KESO OCH ÄGG ISTÄLLET FÖR MJÖL Baka bröd utan vetemjöl. Keso och havregryn är grunden i dessa otroligt saftiga och goda bröd. Och degen behöver inte jäsa. Mycket enkla frallor att baka och de går bra att frysa in.
Tips! Baka en nyttig Kesolimpa med havregryn istället för vetemjöl – klicka till receptet här!
Snabba kesofrallor
8 st
5 dl havregryn
1 tsk salt
1 msk bakpulver
5 ägg
250 g keso, valfri fetthalt
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda havregryn, salt och bakpulver i en bunke. Rör om ordentligt.
2. Tillsätt ägg och Keso och rör om ordentligt.
3. Klicka ut runda frallor på en plåt med bakplåtspapper, använd två matskedar.
4. Grädda bröden mitt i ugnen i ca 20 min. Sänk värmen till 225 grader efter halva gräddningstiden. Låt dem svalna på plåten. Låt bröden kallna helt innan du skär isär dem med en kniv.
Tips! Här hittar du fler enkla, goda brödrecept – klicka här!
Tips! Här hittar du fler enkla, goda brödrecept – klicka här!