NYTTIGT & LJUVLIGT GOTT Frys in några frysta äpplen och bananer så kan du närsomhelst göra en krämig, härlig och mättande fruktglass. Perfekt att äta när man känner sig sötsugen, men vill vara nyttig!
Smart pajform! Den här pajformen har hål både i botten och kanterna vilket gör att pajskalet blir sprödare och krispigare under gräddningen! Klicka här för pris & beställning!
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!
Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här!
Nyttig äppelglass
2 äpplen, frysta
1 banan, fryst
½–1 dl mjölk
GÖR SÅ HÄR
1. Skala och skiva äpplena. Skär bananen i skivor. Frys in dem.
2. Mixa äpple, banan och mjölk i en köksmaskin med knivar. Häll på lite mjölk i taget och mixa till en krämig glass.