NYTTIG fräsch, supergod bärglass med hallon och banan. Innehåller inget tillsatt socker! Mjölken kan ersättas av mandelmjölk eller naturell yoghurt. Anpassa mängden efter hur krämig du vill ha glassen. Häll i lite i taget.
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram, Facebook & Snapchat för mer inspiration & flera recept!
Nyttig hallonglass utan socker
Ca 2 portioner
1 fryst banan
250 g frysta hallon
ca 1 dl mjölk
GÖR SÅ HÄR
1. Skär bananen i bitar (det är lättare att mixa om man skär den i bitar). Mät upp hallonen och mjölken.
2. Lägg bananen och hallonen i en mixer. Mixa frukten lite lätt. Tillsätt mjölken, lite i taget och mixa allt till en lagom krämig glass. Den är allra godast och krämigast när den är nygjord. Tänk på att den smälter snabbt! Täck glassen den med plastfolié om du fryser in den.