Bloggar Lindas Bakskola Lindas desserter Okategoriserade

After Eight chokladmousse

aftereightchokladmousse1 aftereightchokladmousse3 En gudomligt god och lyxig mousse som är busenkel att göra själv. Gör den samma dag som den ska serveras och förvara den i kylen tills den ska ätas. [caption id="attachment_38205" align="" width="215"]Krämig chokladmoussetårta med smulig botten – klicka här för recept! Krämig chokladmoussetårta med smulig botten – klicka här för recept![/caption] Tips! Följ mig gärna på Instagram: lindasbakskola och på Facebook: lindasbakskola

After Eight chokladmousse

6 portioner 3 dl vispgrädde (1 ½ + 1 ½ dl) 150 g mörk choklad 12 plattor After Eight, skurna i bitar  GÖR SÅ HÄR 1. Värm upp hälften av vispgrädden i en kastrull. Bryt ner chokladen i bitar och smält den i grädden. Stäng av värmen direkt när det börjar bubbla. Låt blandningen kallna helt. 2. Vispa andra hälften av grädden fluffig. 3. Häll ner den kalla chokladgrädden i den vispade grädden. Vispa till en mousse, men inte för länge för då blir moussen gryning. 4. Skär hälften av After Eight-plattorna i bitar. 5. Fördela moussen i 6 glas. Strö över After Eight bitarna. Garnera med en After Eight platta i varje glas. [caption id="attachment_38124" align="" width="860"]1. Värm upp hälften av vispgrädden i en kastrull. Bryt ner chokladen i bitar och smält den i grädden. Stäng av värmen direkt när det börjar bubbla. Låt blandningen kallna helt. 1. Värm upp hälften av vispgrädden i en kastrull. Bryt ner chokladen i bitar och smält den i grädden. Stäng av värmen direkt när det börjar bubbla. Låt blandningen kallna helt.[/caption] [caption id="attachment_38125" align="" width="860"]2. Vispa andra hälften av grädden fluffig. 2. Vispa andra hälften av grädden fluffig.[/caption] [caption id="attachment_38126" align="" width="860"]3. Häll ner den kalla chokladgrädden i den vispade grädden. Vispa till en mousse, men inte för länge för då blir moussen gryning. 3. Häll ner den kalla chokladgrädden i den vispade grädden. Vispa till en mousse, men inte för länge för då blir moussen gryning.[/caption] [caption id="attachment_38127" align="" width="860"]4. Skär hälften av After Eight-plattorna i bitar. 4. Skär hälften av After Eight-plattorna i bitar.[/caption] [caption id="attachment_38128" align="" width="860"]5. Fördela moussen i 6 glas. Strö över After Eight bitarna. Garnera med en After Eight platta i varje glas. 5. Fördela moussen i 6 glas. Strö över After Eight bitarna. Garnera med en After Eight platta i varje glas. aftereightchokladmousse2 utvald[/caption]  

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Krämig hallonglass

Krämig, helt fantastiskt god hemgjord glass med sötsyrliga hallon. Görs utan glassmaskin.

0

Lätt kladdiga kanelbullemuffins

Superläckra, lätt kladdiga muffins med smak av kanelbulle.

0

Snabba tunnbröd i ugn

Gudomligt goda, tunna bakpulverbröd som är enkla att göra.

0

Mjuk pepparkaka

Underbar, saftig kaka med härliga julkryddor i smeten!

0

Kanelbullemuffins

Saftiga muffins med samma läckra smak som kanelbullar, men de är mycket enklare att göra!

0

Kvartsfrallor

Lättgjorda, blixtsnabba bakpulverfrallor med grovt grahamsmjöl i degen. Klara på bara 15 min!

0

Vit chokladpannacotta med hallon

Avsluta middagen med en ljuvligt god pannacotta smaksatt med vit choklad & hallon! Gudomligt gott!

0

Vit chokladpannacotta med After Eight

Härlig, len, krämig chokladpannacotta med vit choklad toppad med lyxiga After Eightbitar! Lyxigt & gott!

0

Saffranssemlor

Magiskt goda saffranssemlor med mandelmassa och fluffig vispgrädde – underbart!

0

Vit chokladpannacotta med pepparkaka

Lyxig, len och krämig pannacotta smaksatt med härlig vit choklad. En perfekt dessert!

0

Saffranmazarinkaka

Lyxig, läcker saffranmazarinkaka som garanterat har en rykande åtgång. En perfekt dessert i juletider!

0