Tips! Här har jag valt ut fina saker jag gillar! Klicka på bilderna för mer info.
DRÖMGOD BOUNTYKAKA! Supersaftiga chokladrutor täckta med superläcker, god Bountyfyllning! De har en rykande åtgång och blev direkt en ny favorit här hemma! De går bra att frysa in!

Bountykaka
Ca 12 bitar
3 ägg
2 ½ dl strösocker
½ dl kakao
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
125 g smör, smält
1 dl mjölk
Bountysmet:
50 g smör, smält
3 dl riven kokos
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
½ dl mjölk
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver och rör ner det i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Vispa ihop allt till en slät smet.
2. Häll smeten i en form, ca 24 x 24 cm eller en rund form 24–26 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper eller smord och bröad. En avlång form går också bra i ungefär samma storlek.
3. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 25 min. Låt den svalna i formen.
4. Bounty: Blanda ihop alla ingredienserna i en skål. Rör om ordentligt.
5. Bred ut smeten över kakan och ställ den i kylen en stund för att stelna. Skär den sedan i rutor.