Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Tips! Här har jag valt ut fina saker jag gillar! Klicka på bilderna för mer info.

äppelkanelglass2 äppelkanelglass4

NYTTIGT & LJUVLIGT GOTT Frys in några frysta äpplen och bananer så kan du närsomhelst göra en krämig, härlig och mättande fruktglass. Perfekt att äta när man känner sig sötsugen, men vill vara nyttig!

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här)Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!

Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här!

chokladfontän

Desserttips! Jag måste bara tipsa om den här chokladfontänen (se bilden ovan). Den kostar bara 199 kr – superbilligt! Klicka här för mer info och beställningslänk! Det är så gott att doppa frukt och kex i den smälta chokladen. En perfekt dessert när man har gäster!

Sockerfri äppelkanelglass

2 äpplen, frysta
1 banan, fryst
½–1 dl mjölk
kanel

GÖR SÅ HÄR

1. Skala och skiva äpplena. Skär bananen i skivor. Frys in dem.

2. Mixa äpple, banan och mjölk i en köksmaskin med knivar. Häll på lite mjölk i taget och mixa till en krämig glass. Pudra över lite kanel och rör om med en sked.

1. Skala och skiva äpplena. Skär bananen i skivor.

1. Skala och skiva äpplena. Skär bananen i skivor.

2. Mixa äpple, banan och mjölk i en köksmaskin med knivar. Häll på lite mjölk i taget och mixa till en krämig glass.

2. Mixa äpple, banan och mjölk i en köksmaskin med knivar. Häll på lite mjölk i taget och mixa till en krämig glass. Pudra över lite kanel och rör om med en sked.

äppelkanelglass3 äppelkanelglass1