Bloggar Lindas Bakskola Lindas tips & fakta Okategoriserade

Bokmässan

I morgon åker jag till bokmässan i Göteborg. Det ska verkligen bli superkul, men jag är väldigt nervös eftersom jag ska intervjuas två gånger på scen och baka bröd på scen inför publik. Jag kommer fram till Göteborg lördag eftermiddag, men då skippar jag att gå in på mässan. Det blir för sent. På kvällen ska jag ut på restaurang och äta middag med Semic bokförlag, men hela söndagen kommer jag vara på mässan hela dagen (se tider nedan). Om ni är där måste ni komma fram och hälsa på mig! Det vore jättekul!!! 🙂

linda

 

Dessa tider kan du se mig på mässan:

09.30 Intervju i Bonniers monter

14.30 bakar jag bröd på Kockscenen

15.00 Intervju i Bonniers monter

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Daim fudge brownies

Fantastiskt goda, segmjuka brownies med krämig chokladtryffel & knaprig Daim på toppen.

0

Lindas lakritskola

Drömgoda kolor med fantastiskt lakritssmak!

0

Snabba stekpannebröd

Härliga stekpannebröd som inte behöver jäsa. Klara på några minuter!

0

Klassiska kanelbullar

Klassiska kanelbullar är bland det godaste som finns! Man behöver alltid ha en påse bullar i frysen för att ta fram när man blir sugen eller när man får oväntat besök. Frys in de bullar som inte äts direkt när så håller de sig saftiga längre. Klassiska kanelbullar 30–40 bullar (beroende på storlek) 50 g jäst 6 …

0

Bananpannkakor med 2 ingredienser

Nyttiga, mättande pannkakor som innehåller mosad banan & ägg. Mums vad goda de är!

0

Florsockerbullar

Saftiga, luftiga, härliga bullar! Riktiga 10-poängare!

0

Vaniljsmörbullar

Saftiga, mjuka, perfekta bullar fyllda med vanilj!

0

Schweizernöttårta

DRÖMGOD, LÄTTGJORD TÅRTA En ljuvlig kladdkakebotten med grovhackad schweizernöt på toppen – en perfekt, underbar kombination. De nötiga chokladen ger ett litet tuggmotstånd och gudomligt god smak. En mycket lättgjord, lyxig och galet god dessert, kalastårta eller fikabröd! Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här! TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration …

0