Schweizernöttårta
Du kanske också gillar...
Fler recept...
Bakpulverbullar som inte behöver jäsa
LÄCKRA, GODA BAKPULVERBULLAR Bullarna är helt klara på ca 30 minuter (inklusive bakning och gräddning). 15 min bakning + 15 min gräddning! Frys in dem direkt om du inte äter upp alla bullar för bakpulverbullar blir torra snabbare än vanliga bullar. Bakpulverbullar som inte behöver jäsa Ca 20 st 75 g smör, smält ½ dl strösocker …
AMERIKANSKA HALLONPANNKAKOR
Amerikanska pannkakor är tjockare och luftigare än vanliga pannkakor eftersom smeten innehåller mindre mjölk samt bakpulver som gör att de tjocknar mer under gräddningen. De passar bra till frukost, men kan såklart ätas till vilken måltid som helst. De är allra godast nygräddade! Servera dem gärna med vispgrädde. Tips! Gör supergoda pannanpannkakor – klicka här för recept! Tips! …
Majsdip
MAJSDIP En ljuvligt god, nyttig dip som man kan dippa tacoschips och vanliga chips i, den kan ätas som sås till maträtter, i tacos eller att dippa grönsaker i. Även om man mixar den länge kan man känna av lite av skalet på majsen, men det gör absolut ingenting! Denna röra är gudomligt god! Tips! …