BACONLINDADE DADLAR När jag smakade baconlindade dadlar första gången blev jag helt såld. Så himla gott! Perfekt till en fördrink, som plockmat eller tillbehör till middagen. De söta dadlarna ihop med salt bacon är en ljuvligt god kombination!
Tips! Doppa gärna dadlarna i guacamole, det är supergott! Klicka här för recept!
TIPS! Följ mig gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här, eller Facebook (klicka här) så får du alltid alla nya recept direkt i ditt flöde!
Baconlindade dadlar
1 paket bacon
ca 15 dadlar
- Sätt ugnen på 225 grader. Skär ett snitt i varje dadel och ta ur kärnan.
- Dela baconskivorna på tvären. Vira en baconskiva runt varje dadel och lägg dem i en ugnsfast form. Gratinera i mitten av ugnen i ca 15 minuter tills baconet fått fin färg.
Tips! Middagstips: vansinnigt god flingsaltpotatis i ugn – klicka här för recept!