![](https://lindasbakskola.se/app/uploads/sites/4/2020/12/IMG_2587-908x1024.jpeg)
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!)
Strössel och choklad är en perfekt kombination. Ett ljuvligt gott godis med bara 2 ingredienser som är väldigt roligt att göra! Det knastrar gott mellan tänderna! Förvara chokladen i kylen.
Strösselknappar
2 dl strössel
100 g choklad (valfri sort)
GÖR SÅ HÄR
- Häll strösslet på en liten tallrik/assiett.
- Smält chokladen i en skål över vattenbad (kastrull med kokande vatten).
- Häll chokladen i knäcktratt, spritspåse eller liten plastpåse (klipp hål i ena hörnet).
- Spritsa eller klicka ut små knappar med en sked ovanpå strösslet. Ställ in skålen i kylen eller frysen en stud tills chokladen stelnar.
- Ta bort de stelnade chokladknapparna. Spritsa eller klicka ut ny choklad och gör en ny omgång strösselknappar.
![](https://lindasbakskola.se/app/uploads/sites/4/2020/12/strosselknappar-steg-for-steg-1024x349.jpg)
![](https://lindasbakskola.se/app/uploads/sites/4/2020/12/IMG_2599-874x1024.jpeg)