Kesogratäng är en nyttig och supergod maträtt! Servera gärna din Kesogratäng med en fräsch sallad. Kesogratängen innehåller väldigt få kolhydrater. Perfekt för den som vill äta lite kolhydrater (uppskattat hos diabetiker).
Till diabetiker:
500 gr Keso 4 % = 8.5 gram kH
Hela formen innehåller totalt 10 gram kolhydrater.
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!)
Här hittar du fler goda matrecept – klicka här!
KESOGRATÄNG
4–5 portioner
500 g Keso (valfri fetthalt)
4 ägg
salt
svartpeppar
Fyllning
1 röd eller gul lök, hackad
2 nävar spenat
cocktailtomater
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ihop Keso, ägg, salt och lite svartpeppar med en elvisp. Vispa i ca två minuter.
2. Rör ner hackad lök och spenat i Kesoröran.
3. Häll smeten i en ugnsform. Lägg på cocktailtomaterna.
4. Grädda mitt i ugnen i ca 30 min. Servera gärna med en fräsch sallad.
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!)
Här hittar du fler goda matrecept – klicka här!