Laxsnittar med pepparrot och tunnbröd är perfekt att servera som tilltugg, förrätt och snittar på kalas och fest. De är mycket enkla att göra och alltid lika uppskattade att bjuda på. De har receptet har jag fått jag av min vän Sari som gör de allra godaste tunnbrödssnittarna!!!
Tips! Baka och bjud på löjromspizza som förrätt – klicka till receptet här!
TUNNBRÖDSSNITTAR MED LAX & PEPPARROT
200 g färskost naturell (eller smaksatt med pepparrot)
3–4 tunnbröd (rektangulära)
3 msk pepparrotsvisp
10–12 tunna skivor rökt lax
GÖR SÅ HÄR
- Blanda färskosten med pepparrotsvispen. Tillsätt lite mer om du vill ha starkare pepparrotssmak.
2. Bred ut färskosten på tunnbröden (3 eller 4 stycken). Lägg på laxskivor och dill.
3. Rulla ihop tunnbröden och skär i skivor. Ställ dem övertäckta i kylen om de inte ska serveras direkt.
Låter gott och enkelt att göra! 😊