Otroligt god, krämig fudge med härlig smak av Nutella! Enkel att göra och håller i ca 2 veckor i kylen i en burk med lock.
Tips! Följ mig gärna på Instagram: lindasbakskola och på Facebook: lindasbakskola
Nutellafudge
25–30 bitar
2 dl vispgrädde
2 dl strösocker
1 ½ dl ljus sirap
1 msk kakao
50 g smör
200 g Nutella
GÖR SÅ HÄR
- Koka upp vispgrädde, strösocker, sirap, smör och kakao i en kastrull på medelvärme tills massan håller ca 125 grader. Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt Nutellan. Rör om tills den har smält och allt blandats ordentligt.
- Häll smeten i en form med kanter, ca 12 x 16 cm, klädd med bakplåtspapper. Låt den svalna. Ställ den i kylen i ca 1 tim. Skär fudgen i bitar med en vass kniv.