nutellaglass10 nutellaglass7

En av de godaste glassarna jag någonsin ätit. Och den allra enklaste att göra! Vispa ihop  vispgrädde och Nutella i en skål och frys in blandningen. Efter några timmar har du den allra ljuvligaste godaste glassen som du med stolthet kan bjuda dina vänner på. Den är underbart krämig och god. Dock är den mäktig att äta eftersom den innehåller mycket vispgrädde, men det gör också att du inte behöver äta så mycket för att stilla ditt sötsug vilket jag tycker är bra.

Följ mig gärna på Instagram: lindasbakskola och på Facebook: lindasbakskola

Nutellaglass med bara 2 ingredienser

Ca 1 liter

5 dl vispgrädde
400 g Nutella 

Garnering (kan uteslutas)
Nutella
rostade hasselnötter

GÖR SÅ HÄR

1. Häll grädden och Nutellan i en bunke.

2. Vispa blandningen fluffig med en elvisp.

3. Häll glasskrämen i en form eller skål, ca 1 1/2 liter. (Klä den gärna med plastfolié så släpper den från kanten om du vill stjälpa upp den på en tallrik).  Ställ den i frysen i 4–6 timmar eller tills den är genomfryst. Ringla eventuellt lite Nutella och strö rostade hasselnötter över glassen före servering (kan uteslutas).

4. Låt glassen stå framme en stund och stjälp sedan upp den på en tallrik. Garnera gärna med Nutella och rostade hasselnötter (kan uteslutas).

1. Häll grädden och Nutellan i en bunke.

1. Häll grädden och Nutellan i en bunke.

2. Vispa blandningen fluffig med en elvisp.

2. Vispa blandningen fluffig med en elvisp.

3. Häll glasskrämen i en form eller skål, ca 1 1/2 liter. Ställ den i frysen i 4–6 timmar eller tills den är genomfryst. Ringla eventuellt lite Nutella och strö rostade hasselnötter över glassen före servering (kan uteslutas).

3. Häll glasskrämen i en form eller skål, ca 1 1/2 liter. (Klä den gärna med plastfolié så släpper den från kanten om du vill stjälpa upp den på en tallrik). Ställ den i frysen i 4–6 timmar eller tills den är genomfryst. Ringla eventuellt lite Nutella och strö rostade hasselnötter över glassen före servering (kan uteslutas).

steg5

4. Låt glassen stå framme en stund och stjälp sedan upp den på en tallrik. Garnera gärna med Nutella och rostade hasselnötter (kan uteslutas). nutellaglass9 nutellaglass11 nutellaglass8