Superenkelt, ljuvligt gott godis! De salta nötterna i kombination med chokladen är supergod! Man kan byta ut cashewnötterna mot hasselnötter, jordnötter, valnötter eller sötmandel. Det går bra med både mörk och ljus choklad. Ett snabbt, gott godis som alltid är uppskattat och omtyckt.
Tips! Följ mig gärna på Instagram: lindasbakskola och på Facebook: lindasbakskola
Cashewbräck
Ca 4 st
ca 75 g cashewnötter (saltade eller naturella)
200 g mörk choklad (eller mjölkchoklad)
GÖR SÅ HÄR
1. Bryt isär cashewnötterna till 2 delar om de sitter ihop. Bryt söner en del av nötterna till mindre bitar.
2. Smält chokladen i en skål över vattenblad.
3. Blanda ner nötterna i chokladen.
4. Klicka ut chokladen till 4 runda plattor på ett bakplåtspapper.
5. Låt chokladen stelna i kylen. Förvara bräcken i kylen för den kan mjukna i rumsvärme.