Bloggar Lindas Bakskola Lindas glass Lindas jordgubbar Lindas nyttigt Okategoriserade

Jordgubbsglass på pinne

jordgubbsglasspåpinne5jordgubbsglasspåpinne8

Krämig, nyttig, supergod jordgubbsglass på pinne – frusen i plastglas! Ett mycket enkelt sätt att göra hälsosamma glasspinnar och njuta av i värmen eller när sötsugen sätter in! Här finns recept på nyttig kiwiglass!

Nyttig, sockerfri bärglass – klicka här för recept!
Nyttig, sockerfri bärglass – klicka här för recept!
Saftiga, härliga hallonmuffins – klicka här för recept!
Saftiga, härliga hallonmuffins – klicka här för recept!

Jordgubbsglass på pinne

5–7 stycken

225 g frysta jordgubbar
1 banan (ej fryst)
1–1 ½ dl mjölk (valfri fetthalt)

GÖR SÅ HÄR

1. Mixa alla ingredienserna i en hushållsmaskin eller mixer med knivar. Kör mixern tills du har en krämig glass. I bland får man stanna mixern och trycka ner ingredienserna igen.

2. Fördela glassen i 5–7 plastglas beroende på storlek. Tryck ner en plastsked mitt i glassen. Ställ glassen i frysen i några timmar.

1. Mixa alla ingredienserna i en hushållsmaskin eller mixer med knivar. Kör mixern tills du har en krämig glass. I bland får man stanna mixern och trycka ner ingredienserna igen.
1. Mixa alla ingredienserna i en hushållsmaskin eller mixer med knivar. Kör mixern tills du har en krämig glass. I bland får man stanna mixern och trycka ner ingredienserna igen.
2. Fördela glassen i 5–7 plastglas beroende på storlek. Tryck ner en plastsked mitt i glassen. Ställ glassen i frysen i några timmar.
2. Fördela glassen i 5–7 plastglas beroende på storlek. Tryck ner en plastsked mitt i glassen. Ställ glassen i frysen i några timmar.

jordgubbsglasspåpinne7 jordgubbsglasspåpinne6 jordgubbsglasspåpinne5 jordgubbsglasspåpinne4 jordgubbsglasspåpinne3 jordgubbsglasspåpinneutvald

 

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Rabarbersmulpaj

Ett väl beprövat smulpajsrecept som är helt perfekt i kombination med den syrliga rabarbern.

0

Rabarberkladdkaka

Den sura rabarbern i kombination med den söta, kladdiga kakan är underbar! En gudomligt god kaka!

0

Pavlova med hallongrädde

Frasig, hög marängbotten toppad med fluffig hallongrädde. Ljuvligt god tårta! Fler tips på garnering i receptet!

0

Blåbärspavlova

Frasig, hög marängbotten toppad med vispgrädde (eller vit chokladmousse) och blåbär. Underbar tårta! Fler tips på garnering i receptet!

0

Vit chokladmousse

Fluffig, läcker tårtfyllning eller häll upp den i glas och toppa med färska bär så blir det en smarrig dessert!

0

Drottningpavlova

Frasig, hög marängbotten toppad med vispgrädde och färska bär. Ljuvligt god & läcker! Fler tips på garnering i receptet!

0

Så gör du en Pavlovabotten

Frasig, läcker marängbotten som toppas med t ex vispgrädde, chokladmousse, lemon curd & bär. Ljuvligt gott!

0

Krämbullar

Extra saftiga vetebullar fyllda med krämig, härlig vaniljkräm!

0

Vita chokladbollar

Underbara kokosbollar som är fyllda med vit choklad istället för kakao. Mums, vad goda de är!

0

10-minuterstekakor

Populära, supergoda tekakor som inte behöver jäsa och går fort att slänga ihop innan frukost!

0

Bakpulvertekakor

Lättgjord, snabba tekakor som inte behöver jäsa! Saftiga inuti & spröda på ytan – underbart goda!

0

Snabb chokladkaka

Lättgjord chokladkaka med hallon & knastrigt pärlsocker på toppen! Tid: 5 min + ugn!

0