Bloggar Lindas Bakskola Lindas godis Lindas jul Okategoriserade

After Eight-fudge

after-eightfudge8 LYXIGT JULGODIS Mintplattor i chokladfudgen är magiskt gott. Det ger en extra god och läcker smak. Ett enkelt och lyxigt sätt att smaksätta fudgen! [caption id="attachment_54667" align="" width="285"]chokladknäck Supergod chokladknäck – klicka på bilden för recept![/caption] [caption id="attachment_54666" align="" width="283"]Drömgod chokladtorrone – klicka på bilden för recept! Drömgod chokladtorrone – klicka på bilden för recept![/caption]

After Eight-fudge

Ca 40 bitar 400 g mörk choklad 25 g smör 1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt) (använd inte den sorten som heter original eller karamalliserad) 22–24 After Eight plattor (1 litet paket) GÖR SÅ HÄR 1. Ta fram alla ingredienser. 2. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. 3. Bred ut ett tunt lager fudgesmet i botten på en form, ca 12 x 20 cm, klädd med bakplåtspapper. Lägg ut After Eight-plattor ovanpå. Upprepa i några lager. 4. Jämna till ytan med en spatel. Låt fudgen stelna i kylen i ett par timmar. Skär den i bitar när den stelnat. [caption id="attachment_54671" align="" width="860"]1. Ta fram alla ingredienser. 1. Ta fram alla ingredienser.[/caption] [caption id="attachment_54672" align="" width="860"]2. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. 2. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om.[/caption] [caption id="attachment_54673" align="" width="565"]3. Bred ut ett tunt lager fudgesmet i botten på en form, ca 12 x 20 cm, klädd med bakplåtspapper. Lägg ut After Eight-plattor ovanpå. Upprepa i några lager. 3. Bred ut ett tunt lager fudgesmet i botten på en form, ca 12 x 20 cm, klädd med bakplåtspapper. Lägg ut After Eight-plattor ovanpå. Upprepa i några lager.[/caption] [caption id="attachment_54674" align="" width="860"]4. Jämna till ytan med en spatel. Låt fudgen stelna i kylen i ett par timmar. Skär den i bitar när den stelnat. 4. Jämna till ytan med en spatel. Låt fudgen stelna i kylen i ett par timmar. Skär den i bitar när den stelnat.[/caption] after-eightfudge6 after-eightfudge7

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Glasstårta tresmak

Glasstårta med hemgjord, krämig glass i tre smaker. Mycket lättgjord!

0

Nougatkola

Nougatkola är seg och magiskt god!

0

Saffranmazarinkaka

Lyxig, superläcker mazarinkaka med saffran i fyllningen!

0

Pudrade chokladpraliner

Drömgoda chokladpraliner med florsocker på toppen!

0

Presenttips: Chokladtorrone

Magiskt god chokladtorrone som är en perfekt present att ge bort!

0

Chokladtorrone

Lyxig chokladtorrone – lätt att göra och magiskt gott!

0

Fyllda saffransbullar

Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad!

0

Saffransbullar med vaniljsmörkräm

Extremt saftiga, goda saffransbullar med vaniljsmörkräm!

0

Crispy road

Lättgjort, gudomligt gott och krispigt julgodis med marshmallows, cornflakes & choklad.

3

Franska pepparkakor som inte behöver kavlas

Tunna, spröda pepparkakor som går fort att göra! De behöver inte ens kavlas!

0