Härlig ischoklad utan kokosfett. De fullkomligt smälter i munnen och har en given plats på julbordet! Själv gillar jag inte ischoklad med kokosfett och därför använder jag riktigt smör i stället. Chokladen blir härligt len och smälter direkt i munnen!
Tips! Om man vill ha lite crunch i ischokladen kan man blanda i ½ dl hackad sötmandel eller nötter.
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!
Kolla igenom alla recept i Lindas bakskola – klicka här!
Ischoklad utan kokosfett
30–40 st
200 g mörk choklad
50 g smör
GÖR SÅ HÄR
1. Ställ ut små pappers- eller aluminiumformar på en bricka.
2. Smält chokladen över vattenbad. Smält ner smöret och rör om till en slät smet.
3. Spritsa eller häll ner chokladen (med en kanna) i formarna. Låt chokladen stelna i kylen.