Blåbärscheesecake
Du kanske också gillar...
Fler recept...
Knäckig smulpaj
Knäckig smulpaj som är godare än godast! En helt perfekt, lyxig bärpaj med en smulig botten och ett knäckigt täcke. Den är magiskt god! En riktig 10-poängare! Servera den med vaniljsås eller vaniljglass. TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) Knäckig smulpaj Tips! Hallonen kan bytas ut mot jordgubbar. Pajskal 240 g vetemjöl (4 dl) 150 g smör 90 …
Korvbröd utan jäst
Saftiga, ljuvligt goda korvbröd som inte behöver jäsa. Perfekt när man får för sig att grilla korv, men inte har några bröd. De här går blixtsnabbt att baka och är klara på ca en kvart. Dubbla ingredienserna om du vll ha fler korvbröd. Korvbröd utan jäst 10 st 5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver ½ tsk salt 2 …
Kanelgömma
Den här kanelgömman är en ny favorit! Kakan är supersaftig, mjuk med smak av både kardemumma och kanel. De saftiga kanelgömmorna i smeten är ljuvligt goda och läckra. Den är lätt att baka och perfekt att slänga ihop till fikat. Kanelgömma Ca 12 bitar 100 g smör, smält (låt det svalna) 3 dl strösocker 2 tsk bakpulver …
Hej!
Ska bjuda på blåbärscheesecaken på fredag. Går den att göra dagen före servering?
Vänligen,
Elisabeth
Ja, det går bra! Med vänlig hälsning Linda
Går kakan att frysa innan servering?
Hej! Ja, det går bra! Med vänlig hälsning Linda
Hej Linda!
Det ser ut som frysta blåbär men vill mest få det bekräftat. Sedan ser det ut som mer hela bär mitt i kakan. Hur funkar det?
Hej! Det funkar lika bra med frysta som färska blåbär. Och hela blåbär går bra, om man vill kan mosa dem lite lätt. Med vänlig hälsning Linda