Köttfärspanna med ägg. En läcker, lyxig köttfärssås med pocherade ägg mitt i köttfärssåsen. Riktigt läcker, ser inbjudande ut och är magiskt gott! En perfekt vardagsrätt som kan ätas till ris, pasta eller potatis.
KÖTTFÄRSPANNA MED ÄGG
1 stekpanna fylld med köttfärssås – RECEPT KLICKA HÄR
6 ägg
GÖR SÅ HÄR
1. Gör en sats köttfärsås – recept på min goda köttfärssås hittar du här!
2. Låt köttfärssåsen ligga i en stekpanna. Stäng av värmen en stund. Gör 6 gropar i köttfärssåsen med en matsked (inte ända ner i botten).
3. Knäck äggen, ett i varje hål.
4. Lägg på ett lock på stekpanna, höj värmen och låt allt puttra på svag värme tills äggen är vita. Servera gärna med ris, pasta, potatis och en fräsch sallad.