Krispiga chokladpraliner som är ljuvligt goda och mycket lätta att göra! De innehåller choklad, kokos och rostad sötmandel. De blir oerhört krispiga och goda och fullkomligt smälter i munnen!
Tips! Gör underbart goda Daimpraliner – klicka här för recept!
Krispiga chokladpraliner
200 g mörk choklad
1 ½ dl kokos
¾ dl sötmandel, hackad
Garnering
kokos
GÖR SÅ HÄR
- Sätt ugnen på 175 grader. Hacka sötmandeln och sprid ut den på en ugnsplåt. Rosta mandeln mitt i ugnen i 7–8 min. Håll koll på den så att den inte bränns.
- Smält chokladen över vattenbad.
- Rör ner sötmandeln och kokos i chokladen. Blanda.
- Klicka ut chokladen i knäckformar. Ställ dem i kylen för att stelna. Förvara pralinerna i kylen.Tips! Gör supergod 5-minutersfudge! Recept – klicka här!