

NYTTIGT KESOBRÖD UTAN MJÖL Baka bröd utan vetemjöl. Keso och havregryn är grunden i dessa otroligt saftiga och goda bröd. Och de behöver inte jäsa. Mycket enkla att baka!
| TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du mer inspiration och fler recept! |
Kesofrallor utan mjöl
| Ca 14 st st |
| 10 dl havregryn 3/4 tsk salt 1 msk bakpulver 7 ägg 500 g Keso (valfri fetthalt) Garnering sesamfrön (kan uteslutas) |
GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda havregryn, salt och bakpulver i en bunke. Rör om ordentligt. 2. Tillsätt ägg och Keso och rör om ordentligt. Låt blandningen stå och dra sig i ca 10 min. 3. Forma runda frallor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 4. Grädda bröden mitt i ugnen i ca 20 min. Sänk värmen till 225 grader efter halva gräddningstiden. Låt dem svalna på plåten. Låt bröden kallna helt innan du skär isär dem med en kniv. |



Går det att frysa dem tror du?
Jag råkade ge bullarna 3 stjärnor fast ville läsa recensioner
Ska det vara 7 ägg ?????
Ja, det stämmer! 🙂
Bara äääälskar det här brödet!! Jag brukar även lägga i en riven morot och en halv tesked kardemumma, supergott:)
Det här måste jag prova ser jättegoda ut!🙂
La i keso chilli paprika blandat med vanlig keso.
Blev jättegoa bullar
När du bakar dessa frallor, så blir det just rätt, kullarna sjunger av glädje. 5 stjärnor av 5! ❤️
Går dessa att frysa in? 😊
Det går bra!