Chokladfudge med bara 2 ingredienser – himmelskt gott för alla chokladälskare!!! Ett tips är att tillsätt något krispigt i fudgen, t ex hackad sötmandel, hackade nötter eller krispiga flingor. Då blir fudgen ännu godare!
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
CHOKLADFUDGE med 2 ingredienser
400 g mörk choklad
1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt) (använd inte den sorten som heter original eller karamalliserad)
Tips! Tillsätt något krispigt i fudgen: t ex hackad sötmandel, hackade nötter eller krispiga flingor
GÖR SÅ HÄR
1. Smält chokladen i en skål över vattenbad.
2. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om.
3. Bred ut smeten i en form, 12 x 16 cm, klädd med bakplåtspapper. Låt den stelna i kylen. Skär fudgen i bitar när den stelnat.
Julgodistips: RISBRÄCK så himla gott! Klicka till receptet här: