Reklam för att baka hemgjord pizza i Panetti pizzaugn. Jag vill tipsa om den här suveräna pizzaugnen från Panetti! Baka pizza hemma i ditt eget kök – året runt. Pizzorna blir precis lika goda och proffsiga från pizzerian, om inte ännu godare!
Recept på min Löjromspizza hittar ni längst ner i detta inlägg (fyllningen kan varierar efter egen smak, det grålila bra att göra t ex capricciosa, calzone, hawaii eller din egna favorit (lägg då på all fyllning innan gräddningen).
⭐️⭐️⭐️ERBJUDANDE: 500 kr rabatt⭐️⭐️⭐️!
Du får nu 500 kr extra rabatt på priset. Gäller t o m 15/12. Använd koden: Linda500
BESTÄLL HEM EN PANETTI PIZZAUGN – KLICKA HÄR!
"En stor fördel med den här pizzaugnen är att plattan i ugnen roterar (snurrar runt) hela tiden vilket den inte gör i alla pizzaugnar. Det ger en jämn och perfekt gräddning".
LINDAS KOMMENTAR OM PANETTI PIZZAUGN:
Den här pizzaugnen är verkligen helt suverän! Jag skulle inte rekommendera den och jag inte var supernöjd!!! Den är verkligen helt suverän, jag älskar den här pizzaugnen och det är så skönt att kunna stå inomhus och grädda pizza.
FAKTA PANETTI PIZZAUGN:
En stor fördel med den här pizzaugnen är att plattan i ugnen roterar (snurrar runt) hela tiden vilket den inte gör i alla pizzaugnar. Man slipper då vända på pizzan efter halva gräddningen och den får en jämn, perfekt gräddning.
Den här pizzaugnen kan värmas upp till 500°C vilket möjliggör professionell kvalitet och en krispig, smakrik yta. Den innovativa kombinationen av infraröda och dubbla värmeelement garanterar jämn värmefördelning och upp till 60% energibesparing.
(Instruktioner om hur pizzaugnen fungerar medföljer och även vilka temperaturer man bakar pizzor i.)
Panetti pizzaugn:
- Roterande pizzasten
- Dubbla infraröda värmeelement
- 0-500°C på mindre än 20 minuter
- Färdig pizza på under 120 sekunder
⭐️⭐️⭐️ERBJUDANDE: 500 kr rabatt⭐️⭐️⭐️!
Du får nu 500 kr extra rabatt på priset. Gäller t o m 15/12. Använd koden: Linda500
BESTÄLL HEM EN PANETTI PIZZAUGN – KLICKA HÄR!
Recept på hemgjord pizzadeg – klicka här!
Recept på min favorit pizzasallad – klicka här!
⭐️⭐️⭐️ERBJUDANDE: 500 kr rabatt⭐️⭐️⭐️!
Du får nu 500 kr extra rabatt på priset. Gäller t o m xxx. Använd koden: Linda500
BESTÄLL HEM EN PANETTI PIZZAUGN – KLICKA HÄR!
LÖJROMSPIZZA RECEPT:
2–4 pizzor beroende på storlek
Pizzadeg:
1/2 pkt jäst
4 dl vatten, fingervarmt
1 1/2 tsk salt
3 msk rapsolja
10–11 dl vetemjöl
Fyllning:
100 g valfri ost, riven (gärna Västerbotten eller prästost)
2 dl creme fraische
1 rödlök, hackad
gräslök eller dill
50 g löjrom
GÖR SÅ HÄR
1. Pizzadeg: Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt vattnet och blanda tills jästen lösts upp. Tillsätt salt, rapsolja och vetemjöl, lite i taget. Blanda ihop allt till en smidig deg och knåda den i några minuter. Låt degen jäsa under bakduk i ca 40 min.
2. Kavla ut degen till rundlar, ½–1 cm tjock, på ett mjölat bakbord (2–4 pizzor beroende på storlek). Gör gärna en liten tjockare kant på pizzan. Låt den jäsa i 25–30 min.
3. Sätt pizzaugnen på 300 grader.
4. Riv osten och strö den över pizzadegen.
5. Grädda pizzan i ugnen några minuter, tills den fått lite färg på kanten. Ta sedan ut och pizzan.
6. Hacka rödlöken fint. Skär eller klipp gräslöken i mindre bitar.
7. Bred eller klicka ut crème fraiche över pizzabotten. Toppa med löjrom, rödlök och gräslök. Skär pizzan i bitar.