

NYTTIGT KESOBRÖD UTAN MJÖL Istället innehåller den havregryn, keso och ägg. Ett otroligt gott och hälsosamt bröd. Och den behöver inte jäsa. Mycket enkel att baka och degen tar bara några minuter att göra!
Reklam för Lindas brödform. Jag vill rekommendera er att baka denna limpa i min brödform som jag har tagit fram! De raka kanterna ger ett jämnt fint resultat med jämn gräddning av hela brödet/kakan! Beställ gärna min brödform – klicka här!
Här hittar du fler goda, enkla recept att baka i min brödform – klicka här!
LINDAS KESOLIMPA
1 limpa |
9 dl havregryn 1 tsk salt 1 msk bakpulver 7 ägg 500 g Keso (valfri fetthalt) Garnering 1 tsk havregryn, söndersmulade |
GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda havregryn, salt och bakpulver i en bunke. Rör om ordentligt. 2. Tillsätt ägg och Keso. Vispa gärna smeten med en elvisp eller rör ordentligt med en slev. 3. Stjälp upp degen i Lindas limpform, klädd med bakplåtspapper. Strö över lite söndersmulade havregryn. 4. Grädda limpan längst ner i ugnen i ca 1 timme. Ta upp limpan ur formen och låt den kallna helt innan du skär den i skivor. Går bra att frysa in. |



Här hittar du fler goda, enkla recept att baka i min brödform – klicka här!
Reklam för Lindas brödform. Jag vill rekommendera er att baka denna limpa i min brödform som jag har tagit fram! De raka kanterna ger ett jämnt fint resultat med jämn gräddning av hela brödet/kakan! Beställ gärna min brödform – klicka här!
Måste bara säga att har svårt att lämna bloggen då jag bara ser härliga bröd att använda till frukost/ostsmörgås bröd. Enda problemet som uppstått är att jag på riktigt inte kan bestämma vilket bröd att testa först. Som sagt, vet att te och ostmackor var det bästa jag visste runt 12-13 och vet inte varför men inte ätit en ostsmörgås igen sedan dess. Hoppas jag kommer tycka lika mycket om det nu som då. Så bestäm ett bröd åt mig är du snäll 😊