

NYTTIGT KESOBRÖD UTAN MJÖL Istället innehåller den havregryn, keso och ägg. Ett otroligt gott och hälsosamt bröd. Och den behöver inte jäsa. Mycket enkel att baka och degen tar bara några minuter att göra!
Reklam för Lindas brödform. Jag vill rekommendera er att baka denna limpa i min brödform som jag har tagit fram! De raka kanterna ger ett jämnt fint resultat med jämn gräddning av hela brödet/kakan! Beställ gärna min brödform – klicka här!
Här hittar du fler goda, enkla recept att baka i min brödform – klicka här!
LINDAS KESOLIMPA
1 limpa |
9 dl havregryn 1 tsk salt 1 msk bakpulver 7 ägg 500 g Keso (valfri fetthalt) Garnering 1 tsk havregryn, söndersmulade |
GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda havregryn, salt och bakpulver i en bunke. Rör om ordentligt. 2. Tillsätt ägg och Keso. Vispa gärna smeten med en elvisp eller rör ordentligt med en slev. 3. Stjälp upp degen i Lindas limpform, klädd med bakplåtspapper. Strö över lite söndersmulade havregryn. 4. Grädda limpan längst ner i ugnen i ca 1 timme. Ta upp limpan ur formen och låt den kallna helt innan du skär den i skivor. Går bra att frysa in. |



Här hittar du fler goda, enkla recept att baka i min brödform – klicka här!
Reklam för Lindas brödform. Jag vill rekommendera er att baka denna limpa i min brödform som jag har tagit fram! De raka kanterna ger ett jämnt fint resultat med jämn gräddning av hela brödet/kakan! Beställ gärna min brödform – klicka här!