Bloggar Lindas Bakskola Lindas choklad Lindas kladdkakor Lindas mjuka kakor Okategoriserade

Vit After Eightkladdkaka

after-eightkladdkaka10 after-eightkladdkaka7

LYXIG DESSERT En ljus, läcker kladdkaka med After Eight på toppen! Lyxig kaka som passar som dessert eller tårta på kalaset. Servera den gärna med en klick vispgrädde eller glass. Men det är lika gott att äta den som den är, till en kopp te eller kaffe på fikarasten.

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola Instagram (klicka här)Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!

Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här!

Baka superläckra mjölkchokladbrownies – klicka här för recept!
Baka superläckra mjölkchokladbrownies – klicka här för recept!

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola Instagram (klicka här)Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!

Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här!

Vit After Eightkladdkaka

10–12 bitar

2 ägg 
2 dl strösocker
125 g smör, smält
1 msk vaniljsocker
1 nypa salt
1 ¾ dl vetemjöl

Garnering
12–14 plattor After Eight 

GÖR SÅ HÄR

1. Testa att lägga ut After Eight plattorna i en form så du ser hur mönstret blir. (Det går bra att använda en rund form också, 22–23 cm i diameter, men du får man skära till chokladbitarna).

2. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker lite lätt. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en slät smet.

3. Bred ut smeten i en form, ca 35 x 10 cm, smord eller klädd med bakplåtspapper. Eller i en rund form, 22–23 cm i diameter.

4. Grädda kakan mitt i ugnen i 24–28 min. Låt den svalna något.

5. Lägg ut After Eight-plattorna tätt intill varandra medan kakan fortfarande är ljummen. Ställ kakan i kylen i ca 1 tim. Skär kakan i rutor och pudra över florsocker före servering.

1. Testa att lägga ut After Eight plattorna i en form så du ser hur mönstret blir. (Det går bra att använda en rund form också, 22–23 cm i diameter, men du får man skära till chokladbitarna).
1. Testa att lägga ut After Eight plattorna i en form så du ser hur mönstret blir. (Det går bra att använda en rund form också, 22–23 cm i diameter, men du får man skära till chokladbitarna).
2. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker lite lätt. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en slät smet.
2. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker lite lätt. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en slät smet.
3. Bred ut smeten i en form, ca 35 x 10 cm, smord eller klädd med bakplåtspapper. Eller i en rund form, 22–23 cm i diameter.
3. Bred ut smeten i en form, ca 35 x 10 cm, smord eller klädd med bakplåtspapper. Eller i en rund form, 22–23 cm i diameter.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i 24–28 min. Låt den svalna något.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i 24–28 min. Låt den svalna något.
5. Lägg ut After Eight-plattorna tätt intill varandra medan kakan fortfarande är ljummen. Ställ kakan i kylen i ca 1 tim. Skär kakan i rutor och pudra över florsocker före servering.
5. Lägg ut After Eight-plattorna tätt intill varandra medan kakan fortfarande är ljummen. Ställ kakan i kylen i ca 1 tim. Skär kakan i rutor och pudra över florsocker före servering.

after-eightkladdkaka7 after-eightkladdkaka11 after-eightkladdkaka9 after-eightkladdkaka6 after-eightkladdkaka8

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Florsockerbullar

Saftiga, luftiga, härliga bullar! Riktiga 10-poängare!

0

Vaniljsmörbullar

Saftiga, mjuka, perfekta bullar fyllda med vanilj!

0

Schweizernöttårta

DRÖMGOD, LÄTTGJORD TÅRTA En ljuvlig kladdkakebotten med grovhackad schweizernöt på toppen – en perfekt, underbar kombination. De nötiga chokladen ger ett litet tuggmotstånd och gudomligt god smak. En mycket lättgjord, lyxig och galet god dessert, kalastårta eller fikabröd! Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här! TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration …

0

Snabbt fiberbröd

Rustikt, gott & lättgjort bröd som inte behöver jäsa!

0

Mördegsinbakad äppelpaj

Magiskt god, frasig, inbakad äppelpaj! Den får allra högsta betyg och är lätt att baka!

0

Segmjuk äppelkaka

Det enklaste är ofta det godaste! Denna kaka är ett bevis på detta!

0

Lindas 5 favoriter…

Kul lista! Kladdkaka eller sockerkaka…

0

Knådfri formfranska

Brödet jäser bara en gång i formen och behöver inte knådas. Enkelt och smidigt!

0

Kesofrölimpa utan mjöl

Mycket god, glutenfri limpa fylld med nyttiga frön och Keso. Ett lättbakat bröd som inte behöver jäsa.

0

Mjölfria Kesotekakor

Nyttiga, lättgjorda Kesobröd som inte behöver jäsa! Innehåller 5 ingredienser.

0

Kokostoscakladdkaka

Drömgod chokladkladdkaka med ett täcke av ljuvlig kokostosca!

0