Detta inlägg innehåller annonslänkar.
Tips! Här har jag valt ut fina saker jag gillar! Klicka på bilderna för beställning!
SUPERLÄCKRA, KLASSISKA MÖRDEGSKAKOR I FORM AV KRINGLOR Oerhört spröda sockerkringlor med florsocker på toppen (kan uteslutas). Så himla goda! De här kakorna är roliga att baka och gudomligt goda! Den lilla saltmängden i degen är en riktig smakhöjare! De är kul att göra tillsammans med barnen som älskar att forma degen. Låt dem gärna testa valfria former om de inte bara vill göra kringlor. Och det bästa av allt är att äta de färdiga kakorna :-)!
Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här!
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!
Mördegskringlor
Grundrecept
1 dl strösocker
5 dl vetemjöl
½ krm salt
200 g smör, rumsvarmt
2. Dela degen i ca 20 lika stora bitar. Rulla dem till längder, ca 20 cm.
3. Forma längderna till kringor (se bilden).
4. Lägg kringlorna på en plåt med bakplåtspapper.
5. Grädda kakorna mitt i ugnen i 15–18 min. Låt dem svalna på plåten.