WIENERCHOKLADBRÄCK – GODARE ÄN GODAST Chokladbräck med mandelflarn – ljuvligt gott och mycket lätt att göra! Förvara chokladen i kylen för den kan mjuka lite i rumstemperatur om den ligger för länge.
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!
Kolla igenom alla recept i Lindas bakskola – klicka här!
Wienerchokladbräck
Ca 50 bitar
75 g rostade mandelspån
200 g mjölkchoklad
200 g mörk choklad
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg mandelspånen på en plåt. Rosta dem i ugnen i 6–8 min. Rör om ca 2 gånger under rostningen.
2. Smält chokladen i en skål över vattenbad.
3. Blanda ner mandelspånen i chokladen. Rör om.
4. Bred ut chokladsmeten tunt på ett bakplåtspapper. Låt den stelna i kylen. Bryt chokladen i bitar när den fortfarande är kall. Förvara chokladen i kylen eftersom den kan bli lite mjuk i rumstemperatur.